Спечели мултифункционален уред с EMS лифтинг, фотон и крио терапии от Karlton Electronics

Karlton Electronics е довереният избор за естетични уреди за ползване у дома.
В комфорта на твоя дом и ти можеш да се справиш с упорития целулит, акнето, да елиминираш бръчките, да постигнеш трайна епилация и да заличиш белези и стрии. Вече можеш да закупиш по-достъпно от всякога - уреди за кавитация, радиочестотен лифтинг, крио и фотон терапии, хайфу, фотоепилатори.
Доставката е безплатна, а поръчките се обработват за 24 часа, безплатна консултация!
Повече на karltonelectronics.com
 
Ние е в Karlton Electronics специализираме във вноса и дистрибуцията на високотехнологични и иновативни продукти.
Бизнесът ни е семейно управляван, което е гаранция за качество.
Влагаме огромна енергия и желание, за да осигурим качествени продукти на клиентите си, които да се задоволят високите им очаквания и да доведат до исканите резултати.
Стараем се обслужването и комуникацията с всички потребители да е на високо професионално ниво и всяко запитване и въпрос да получат нужното внимание и грижа.
Нашата основна цел е да градим дългосрочни взаимоотношения и сме тук във всяка стъпка от пътя към успеха на множеството ни щастливи клиенти.

Включи се в играта на Радио ENERGY и Karlton Electronics.
Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос с коментар под поста, харесай Facebook страницата на „Karlton Electronics” и в петък един от всички участвали през седмицата ще спечели мултифункционален уред с EMS лифтинг, фотон и крио терапии на стойност 250 лева!

Наградата печели Христина Христова

Играта не е активна!