Спечели 2 нощувки с включени закуска и вечеря за цялото семейство в Kings’ Valley Medical & Spa Hotel

Kings’ Valley Medical & Spa Hotel олицетворява лукса и величието на тракийските царе, изяществото на българската роза и лечебната сила на минералната вода. Хотелът разполага с 266 елегантни и комфортни стаи и апартаменти със зашеметяваща гледка към Долината на розите, 8 впечатляващи концептуални ресторанти и барове и разнообразие от развлечения и активности на открито и закрито за цялото семейство.

В сърцето на Kings' Valley e Kings' Valley Medical & Spa Center с феноменална аква зона с 4 открити и 4 закрити басейна, захранвани с минерална вода от изворите на Казанлъшки минерални бани. Минералната вода в хотела е с една от най-високите концентрации на флуорид в Европа и нейните изключителни качества спомагат при външно балнеолечение, балнеопрофилактика, спортно-рекреативни процедури и козметични процедури. Екипът от професионалисти зад Kings' Valley Medical & Spa Centre е създал разнообразие от процедури и услуги, които съчетават лечебните свойства на водата и ги комбинират с най-революционните технологии за профилактика и лечение с уредите на световните лидери в областта ZIMMER и UNBESCHEIDEN.

Kings' Valley Medical & Spa Hotel предлага разнообразие от активности за малки и големи, които търсят активна почивка. Ежедневната детска програма включва креативни ателиета, спортни игри на открито и закрито, детски футбол, детско кино, арт работилници и детски партита. Всички гости на хотела имат възможността да се включат в организираните от професионалисти йога класове, лечебна гимнастика, водна гимнастика и спортни активности. Любителите на класическите спортове могат да поиграят тенис на двата открити тенис корта с твърда настилка или да опитат своите умения по нашумелия напоследък падел на трите открити падел игрища. За най-големите приключенци Kings' Valley Medical & Spa Hotel предлага съвместно с близкото летище възможности за полети на Долината на розите с леки и безмоторни самолети, мотоделтапланеризъм, както и авиомоделизъм и полети с паратрайк.

Екипът на хотела предлага безброй възможности, с които гостите могат да открият богатствата на региона. Исторически турове из Долината на тракийските царе или етнографски обиколки из розоварните на Долината на розите, които разкриват своите тайни в ритуала за производство на розово масло. Планински турове до върховете Шипка и Бузлуджа, разходка по бреговете на язовир Копринка, приключенски преходи с велосипеди из Долината или лежерна обиколка до близките винарни са само част от възможностите за приключения в региона.

Всички гости могат да направят своята резервация на официалния сайт на хотела www.kingsvalleyhotel.bg и да се възползват от преференциални условия, които могат да намерят само там.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш уникално преживяване за цялото семейство в Kings’ Valley Medical & Spa Hotel. Не се чуди къде ще прекарате пролетната ваканция! Наградата включва 2 нощувки с включени закуска и вечеря за двама възрастни и две деца до 12г. в периода на пролетната ваканция (29.03-07.04). Регистрирай се, отговори на въпроса на Kings’ Valley Medical & Spa Hotel и в петък - 15 март - ще изтеглим печелившия!Печеливш:
Десислава Данева

 

Играта не е активна!