СПЕЧЕЛИ костюм за бала от Радио ENERGY и MANIAC

Ако тази година си абитуриент, Радио ENERGY ти дава възможност да бъдеш модерен и стилен с абитуриентски костюм, риза и аксесоари от MANIAC!

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на MANIAC и може да бъдеш звездата на бала с костюм, риза и аксесоари!

Всеки ден някой ще печели папионка в цвят по избор!

Маниак” ООД е производител на мъжки костюми от 1996г. 

Фирмата е специализирана в производството на мъжка конфекция и вратовръзки. Изработват се над 30 модела на костюми, подходящи за абитуриенти, младоженци и официално облекло.

Марката MANIAC е с наложено име за качество в мъжкото официално облекло, като доказателство за това са редовните клиенти на фирмата и множеството награди.

През последните години дефинициите за мъжко бизнес облекло все повече се разширяват, строгите правила се разчупват, и тъй като работата често е свързана със социалния живот на мъжете, напълно логично е от работно облекло костюмът да еволюира в перфектния вариант за вечерен сет, който да е толкова разчупен, че дори и жените да завидят на кройката, цвета или щампата, която е по него. Единственото изискване, което обаче не се е променило до сега във времето е, че мъж трябва да изглежда стилно и елегантно винаги и навсякъде.

За това и всяка година се разработват нови колекции като фирмата  се стреми да показва на българския пазар новостите от световната мода.

Няма нищо по-представително от мъж, облечен в костюм, който сякаш е излят по него и обратно. Маниак” ООД е една от малкото фирми, която разработва модели по поръчка и размер на клиента, и със специални допълнения и елементи, с които ще изглеждате модерни и стилни.

Печеливши:
10 юни - Цветомир Петров
11 юни - Христо Петров
12 юни - Цветелин Христов
15 юни - Емил Велев

16 юни - Мария Хаджинонева / Инна Рангелова

Играта не е активна!