СПЕЧЕЛИ страхотни награди от MAXI PET за твоя домашен любимец

Модерният магазин за всички домашни любимци – Макси Пет, отваря втори магазин на територията на България и то в София!
На 19 Юни, всички посетители ще могат да се насладят на много изненади и специални 20% отстъпка на всичко през целия уикенд!

Макси Пет е доказан лидер, носещ радост на животните и техните стопани в региона вече 20 години. Това е вторият магазин на Макси Пет в България, а освен това разполага и с онлайн магазин и доставка в цялата страна. В Макси Пет можеш да намериш всичко от различни марки храни за животни, до аксесоари, дрешки, лакомства и занимателни играчки за твоя домашен любимец! Макси Пет разполага и със собствени гами от храни за котки и кучета.

Освен това, магазинът разполага и с ветеринарна аптека и лекари, които са готови да дадат експертно мнение и съвет относно твоето животинче.

Локацията в София е в Младост 4, Технополис Парк, Околовръстен път 265 и всеки е добре дошъл в Макси Пет със своя домашен любимец!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ваучер за пазаруване в Макси Пет на стойност 50 лева! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на Макси Пет и всеки ден може да спечелиш!


Печеливши: 
Антон Добрев
Габриела Субашка
Илиана Георгиева
Атанас Ванев
Ирена Трендафилова

Играта не е активна!