Макси Пет открива магазин в Пловдив и раздава много награди!

Най-големите магазини за всички домашни любимци – Макси Пет, отварят трети магазин на територията на България и то в Пловдив!
На 23 Юни, всички посетители ще могат да се насладят на много изненади и специални 20% отстъпка на всичко!

Локацията в Пловдив е на бул. Коматевско шосе 24, в новия Технополис парк и всеки е добре дошъл в Макси Пет със своя домашен любимец!

Магазините на MAXI PET са известни с преживяването, което подаряват на всички свои клиенти, и най-вече - на тези на четири лапи, към които е насочено цялото внимание. След като семействата и домашните любимци на Варна и София вече се наслаждават на невероятното шопинг преживяване в магазините на Maxi Pet, на 23 юни предстои голямото откриване в Пловдив.

В Макси Пет можеш да намериш всичко от различни марки храни за животни, до аксесоари, дрешки, лакомства и занимателни играчки за твоя домашен любимец! Макси Пет разполага и със собствени гами от храни за котки и кучета.
Освен това, магазинът разполага и с ветеринарна аптека и лекари, които са готови да дадат експертно мнение и съвет относно твоето животинче.

Радио ENERGY и Макси Пет ти дават възможност да спечелиш много награди за твоя домашен любимец и да го зарадваш с вкусни изненади! Влез в страницата на Радио ENERGY във Фейсбук, отговори на дневния въпрос на Макси Пет и всеки ден имаш шанса да спечелиш различна изненада!

Печеливши:
Виктория Иванова
Ивета Гаврилова
Маринела Михайлова
Цветана Вълчева
Диди Йорданова

Играта не е активна!