Спечели ваучер за лазерна епилация и още козметични процедури от New Life Beauty & Spa Варна

Стартирахме през 2007 година с ясна концепция за предоставяне на спа услуги, които да дават на нашите клиенти възможност да релаксират, да възстановяват тялото и духа си и да възобновяват енергията си. През всички тези години ние растяхме, развивахме се, въвеждахме нови продуктови линии и нова високотехнологична апаратура, за да отговорим на желанията и потребностите на клиентите си. Постепенно придобихме нова идентичност – освен място за релакс, вече сме и място за отслабване и оформяне контура на тялото, за разкрасяване и подмладявяне, за здраве и обновяване - New Life Beauty & Spa.

Спа е форма на естествено здраве – редица от нашите процедури съпътстват лечението и профилактиката на различни видове заболявания в полза на личното благосъстояние. Спа обикновено включва водни процедури в своята философия, създавайки чувство за баланс между ума, тялото и духа. Пътят на красотата е отвътре навън.
За да сме красиви, на първо място трябва да сме здрави, хармонични и удовлетворени.

Бюти – наложен термин за центровете за красота. Красотата е всичко около нас и в същото време е нашето собствено възприемане на нашия свят. Красотата е в очите на наблюдателя! Не можем да дефинираме красотата, но с грижата можем да се стремим да акцентираме върху нашите предимства и именно върху това професионалистите в нашия Център знаят как да се концетрират. Ние предлагаме богат избор от козметични процедури, които даряват не само красота, а и усмивка на лицето ви!

Горди сме с освежената си марка - New Life Beauty & Spa . Този фейслифт идва, за да отрази нейната еволюция и да оформи правилно възприятие. Това е една чудесна възможност за укрепване и утвърждаване на идентичността и ценностите ни пред нашите клиенти.

New Life Beauty & Spa – здраве и релакс, красота и съвършенство!

Включи се в играта на Радио ENERGY и New Life Beauty & Spa и всеки ден може да спечелиш: Ваучер за лазерна епилация, гроздова антиоксидантна вана, почистваща терапия за лице Теравайн или детоксикираща терапия за тяло

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на New Life Beauty & Spa и още тази вечер може да спечелиш!

Печеливши:
Петя Николова

Албена Карагеоргиева

Николинка Попова

Вяра Пенчева

Ива Георгиева

 

Играта не е активна!