Спечели новия Nokia 6

Здравина и дълъг живот на батерията са първото нещо, за което се сещаш, когато чуеш NOKIA!

Сега новите смартфони NOKIA - Новият Nokia 6, Nokia 7 Plus и Nokia 8 Sirocco идват с още допълнителни предимства!

- Батерията на Nokia 7 Plus е 3800 mAh и издържа до два дни между две зареждания; За 30 мин. зарежда от 10 до 50% с Type C и функция „бързо зареждане”
- Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 са изработени от цяло парче алуминий, серия 6000
- Nokia 8 Sirocco  е изработен от стомана; 95% от покритието му е Corning Gorilla Glass 5 стъкло за оптимална здравина и изключителен дизайн.
- Nokia 7 Plus е с 6-слоя  керамично на допир покритие

И трите модела са с Чист Android - Част от програмата на Google AndroidOne, която гарантира софтуерно изживяване, създадено от Google - с оптимизиран, лесен за използване интерфейс и подбран набор от предварително инсталирани google приложения и безплатно неограничено висококачествено хранилище с Google Photos и без досадни излишни приложения, които утежняват и забавят работата на устройството. Телефоните, включени в програмата получават най-доброто от Android – гарантирано от Google.

Новите смартфони NOKIA са с последната версия Android Oreo (осма версия) и ще получават гарантирани ъпдейти през следващите две години, включително и генералните ъпдейти до версии 9 и 10.

Камерите са с оптика ZEISS! Камерата на Nokia 7 Plus е първата селфи камера на Nokia, която е с оптика Zeiss. 16 Mg Pixel и двукратно оптично увеличение.

Режимът Pro camera, с който може да се правят професионални снимки чрез промяна на настройките на камерата – бленда, цветност и др. е наличен и на трите устройства!

Selfiе е демоде, правете bothie – споделяйте и двете страни на историята! Dual-Sight режим идеален за концерти, пътешествия и споделяне на преживяването от „Двете страни на всяка история!”

Сега Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш новия NOKIA 6! Отговори на въпроса на NOKIA във фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден някой ще печели по два билета за най-актуалните кино прожекции, а на 6 юли 2018 един от всички отговаряли правилно на поне един въпрос, ще спечели новия NOKIA 6!

Билети за кино прожекции печелят: 
25 юни - Димитър Антонов
26 юни - Иво Атанасов
27 юни - Валентин Карабожиков
28 юни - Биляна Боева
29 юни - Мирослава Иванова 
2 юли - Ива Георгиева
3 юли - Иво Григоров
4 юли - Дилян Стойков
5 юли - Красимира Мирославова 
6 юли - Георги Константинов

Официални правила

 

Играта не е активна!