Една легенда се завърна! Спечели новия Nokia 3210!

Обратно в реалността с култовия Nokia 3210

Иконата се завръща обновен за 25-ата си годишнина

Това е мобилният телефон, който остави ярка следа в живота на цяло едно поколение. Сега, 25 години след първото му пускане на пазара, легендарният Nokia 3210 се завръща в синьо (Scuba Blue), черно (Grunge Black) и златисто (Y2K Gold), благодарение на европейския мобилен иноватор Human Mobile Devices (HMD), производител на телефонитете Nokia.

Завръщането на „глупавите“ отразява носталгията, която хората изпитват към по-простите времена отпреди ерата на смартфоните. През 2023 г. HMD удвои продажбите на емблематичния флип телефон Nokia 2660, а през 2024 г. очаква по-нататъшен ръст на пазара на телефоните с бутони.

Тези устройства предлагат решение за дигитален детокс в свят, в който почти четирима от всеки десет (38%) от хората на възраст между 16 и 24 години се притесняват, че прекарват твърде много време със смартфона си.

Повторното пускане на пазара на емблематичния телефон Nokia 3210 се вписва в нарастващата популярност и своеобразното възраждане на функционалните телефони, тъй като все повече млади хора са склонни да се „изключват“ и да се отдават на дигитален детокс, за да общуват пълноценно в реална среда.

Що се отнася до Nokia 3210, тези, които искат да си починат от социалните мрежи, интернет и безкрайните приложения (независимо дали за ден, уикенд или за неопределено време), вече могат да го направят в стила от края на 90-те и началото и първите години на новото хилядолетие.

Обновеният с мисъл за младото поколение Nokia 3210 се отличава с елегантен ретро дизайн. Той се предлага с всички основни функции, които бихте очаквали от оригинала, включително 2МР камера със светкавица (и фенерче!) и издръжлива 1450 mAh батерия, на която можете да разчитате, докато се забавлявате здраво това лято. Тъй като сме 2024 г., този път Nokia 3210 има и 4G за кристално чисти разговори.

Точно както в опияняващите години от началото на новото хилядолетие, Nokia 3210 ще бъде задължителен лайфстайл аксесоар през този летен сезон. Феновете на фестивалите няма да го изберат само заради неговата здравина и практична функционалност, а и за да покажат открояващ се личен стил.

Тенденцията за всичко, свързано с Y2K, продължава да се засилва и в унисон със стила в края на 90-те и първите години на новия милениум, Nokia 3210 се предлага само в три смели цветови варианта, напомнящи за епохата на оригинала: Scuba Blue, Y2K Gold и Grunge Black. И накрая... Nokia 3210 нямаше да бъде Nokia 3210 без Змията, така че и тя се завъръща в обновения модел.

Nokia 3210 – семпла елегантност и функционалност:

  • Дизайн: назад към ретро дизайна от 1999 г., с нотка на носталгия и обновен силует
  • Мощност: дълготрайната батерия с капацитет 1450 mAh осигурява работа в продължение на дни с до девет часа и половина разговори
  • FM Radio: Слушай любимото радио, без да се притесняваш за трафик и батерия
  • Ретро гейминг: идва със Змия
  • Камера: снимайте в Y2K стил с 2MP камера
  • Екстри: фенерче

Готов ли си да се върнем във времето, когато разговорите имаха повече значение от лайкове и шервания? Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш новия Nokia 3210! Регистрирай се, отговори на въпроса на Nokia и всеки ден, до 7 юни, някой ще печели! Сега имаш възможност да удвоиш шанса да спечелиш, като отговориш на въпроса на Nokia и във Фейсбук страницата на Радио ENERGY!

Печеливши:

Христо Панайотов

Марина Петрова

Вяра Пенчева

Мая Тодорова

Мая Василева

Играта не е активна!