Спечели страхотни награди от www.nutrabest.bg

Ви Би Интернешънъл ООД е българска компания, която развива своята дейност в сферата на хранителните добавки. От 2017 г. дистрибутираме за България шведската марка Swedish Nutra. След успеха на сайта www.swedishnutra.bg и хилядите доволни клиенти, се насочва към нови хоризонти, създавайки сайта www.nutrabest.bg - който има за цел да събере на едно място внимателно селектирани марки, които да се отличават с високо качество, доказан произход и конкурентни цени. 

Nutra Best - за по-добро утре

Нутра Бест - www.nutrabest.bg предлага богата гама от витамини, минерали, колаген, хиалуронова киселина, мултивитамини за жени, мултивитамини за мъже, мултивитамини за деца, колаген за стави. Хранителни добавки са снабдени от най-висококачествени съставки, всички произведени в Обединеното кралство при строги производствени процеси. В сайта също ще намерите продуктите на Swedish Nutra и ProBrands.

Swedish Nutra е специализирана шведска компания в производството на натурален течен колаген, хиалуронова киселина, колаген за стави и натурални мултивитамини за деца и възрастни. В момента продуктите на Swedish Nutra присъстват в цяла Швеция, Европейския съюз, Близкия изток и Азия. Всеизвестен факт е, че течността превъзхожда хапчетата и праховете.

ProBrands е премиум шведски бранд за спортисти. Ще намерите топ качество протеин, креатин, микс за палачинки от протеин, креатин и витамини. Всички продукти се отличават с максимално пречистен и натурален състав. Шведската компания се придържа към максимална пречистеност на продуктите.

Включи се в играта на Радио ENERGY и www.nutrabest.bg и може да спечелиш течна формула Витамин С, Д3 и Цинк от 500 мл., Колаген от 10,000 мг на марката Swedish Nutra, Колаген комплекс за стави на Swedish Nutra, протеин Whey 100 – 900 гр. избор на вкус (шоколад, ягода или ванилия) - премиум хранителни добавки от Швеция за спортисти или Eye Care Cоmplex - една от най-добрите добавки на пазара с грижата за очите и зрението.

 

 

Печеливши:
14.12. Петя Радкова, Анелия Тодорова Ангелова и Калин Каменов

15.12. Веселина Г. Василева, Даниела Трифонова и Борис Василев

16.12. Катя Илиева, Петя Благоева и Георги Матев

17.12. Нели Бакова, Пламен Низорков и Мирослава Славова

18.12. Иво Абрашев, Вероника Събева и Петър Чипов

Играта не е активна!