COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

25 години ОЛИНЕЗА! Спечели вкусни награди!

"Олинеза Премиум" ООД е една от най-големите компании в България в сферата на хранителната промишленост. Името й произлиза от първите два произвеждани от компанията продукти – ОЛИо и майоНЕЗА. От създаването си през 1994 до днес, компанията отстоява фирмените си ценности, принципи и предлага гарантирано качество и многообразие. "Олинеза" произвежда екологично чисти продукти, съобразени с изискванията за природосъобразно хранене. С марка "Олинеза" се произвеждат към настоящия момент: ситно и едросмляни лютеници, различни видове майонези и емулгирани сосове, кетчупи, конфитюри, различни видове консервирани хранителни продукти, горчици, майонезни и млечни салати, както и бутилирано слънчогледово олио, палмов олеин и масло. Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти и добре обучени работници, а производствената база, склад и офис са разположени на площ от 20 дка в гр. Костинброд, на 8 км от София.

"Олинеза" е уникална марка, изградена от съчетанието на безупречно качество, грижа за потребителя, креативност и съпричастност към опазването на околната среда.

Тази година в "Олинеза" празнуваме 25 години, сподели празника с нас!

Сега Радио ENERGY и "Олинеза" ти дават шанс да спечелиш специален комплект продукти "Олинеза"! Регистрирай се, отговори на въпроса и този петък - 22 ноември ще изтеглим петима късметлии!

Честито на:

Тихомир Иванов

Велко Стойнев

Стефани Дженайат

Елеонора Конгарова

Мария Хаджинонева

Играта не е активна!