Спечели страхотни награди от Cross Optic и OptiBox!

В Cross optic ще имате възможност да откриете „вашите очила“-  очила за всеки вкус, визия, стил, професия и "джоб"!

Верни на мотото си „Очила за всеки“ - в оптики Cross optic и OptiBox ще намерите богато разнообразие от слънчеви очила и диоптрични рамки!

Прецизно подбрана селекция от ТОП модели на Световноизвестни марки, като Ray Ban, Vogue, Emporio Armani, Carrera, Guess, Just Cavalli, Porsche Design и още много други.

Всички наши слънчеви очила са от най-високо качество и са със 100% слънчева защита, точно такива, каквито трябва да бъдат, за да предпазват Вашите очи.

Слънчевите очила отдавна не са само необходимост, те са и част от стайлинга. Носенето на слънчеви очила променя визията и излъчването, прави ни модерни и неповторими.

В оптики Cross optic и OptiBox ще имате и възможност да разгледате голямото разнообразие от бутикови слънчеви очила на италианската марка Pier Martino, чийто модели, изработка и качество са на изключително ниво- с инкрустираните камъни Swarovski, с тях ще бъдете различни и неустоими!

За тези които предпочитат контактните лещи, в оптики Cross optic и OptiBox ще имате възможност да намерите отново разнообразни продукти, според Вашата необходимост - еднодневни, едномесечни или тримесечни лещи, с диоптър или без на водещи марки като Alcon, Bausch end Lomb, Cooper Vision и други.

А за всеки повод или просто за промяна в погледа, в оптики Cross optic и OptiBox има и пълна гама от цветово разнообразие на Премиум цветни лещи Swati.

Половината от всяка диоптрична рамка са диоптричните стъкла и тяхната изработка! Освен разнообразието от диоптрични рамки, в оптики Cross optic и OptiBox ще намерите и оптични продукти от най-висок клас на световните лидерите - Essilor, Zeiss, Hoya, и други.

Очите са нашият прозорец към света и затова избирайки стъкла, ние препоръчваме и избираме само най-доброто за нашите клиенти!

А с нашият екип от професионалисти с опит: оптици, оптометристи и офталмолози, на всеки клиент ще бъде обърнато индивидуално внимание, ще бъдат дадени правилните и точни съвети и насоки, защото работим с грижа за Вас! Защото за нас е важно да Ви посрещнем с усмивка и да Ви изпратим с усмивка!

Ще Ви прегледаме и ще установим здравният статус на Вашите очи, ще изберем най-подходящата рамка за вашето лице и стил, ще изработим бързо и прецизно вашите нови очила, а за Вас остава да се усмихвате! Всеки наш пациент може да се възползва и от БЕЗПЛАТЕН очен тест - за определяне на диоптър.

Обичаме усмивката в очите на хората и никога няма да спрем да помагаме, за да я виждаме често!

Последвайте ни в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/crossoptic

https://www.facebook.com/optibox.bg

https://www.instagram.com/crossoptic

https://www.instagram.com/optibox.bg

или посетете https://optibox.bg

Отговори на дневният въпрос на оптики Cross optic и OptiBox във фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден ще имаш шанса да спечелиш наградата за деня!

Печеливши:

Еми Гочева
Юлия Малкочева
Мануела Енчева
Николай Василев
Ина Методиева

Играта не е активна!