СПЕЧЕЛИ 4 ЛЕТНИ ГУМИ ОТ ПРИМЕКС!

НОВ сезон, НОВ сайт на Примекс и чисто НОВИ гуми за теб!

Радио ENERGY и ПРИМЕКС ти дават възможност да спечелиш четири летни гуми по твой избор на обща стойност до 800 лв. с ДДС!

Натисни бутона УЧАСТВАЙ ТУК! и влез в новия електронен магазин на ПРИМЕКС, където можеш да се регистрираш за участие в играта.

В петък един от всички регистрирани участници ще грабне голямата награда - 4 летни гуми на обща стойност до 800 лева с ДДС, предоставени любезно от ПРИМЕКС!

В ПРИМЕКС считаме, че избора на подходящите за Вас гуми е от изключително значение за безопасността и комфорта на шофиране. Затова подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми предлагаме на пазара и влагаме максимален професионализъм в предоставянето на услугите по монтаж, демонтаж и баланс на гумите. Предоставяме допълнителни услуги, които биха Ви улеснили в смяната на гуми и обслужването на Вашия автомобил, като запазване на час за смяна на гумите, подсещане по Viber или със SMS за резервирания час.

От този сезон, с помощта на наши партньори, в градовете София и Варна, можем да вземем Вашия автомобил, да сменим гумите Ви и да Ви върнем автомобила, в удобно за Вас време и място, без да се налага да идвате до нашите центрове.

Избирайки гуми от ПРИМЕКС, Вие си гарантирате качествени продукти и бързо и качествено обслужване на най-високо ниво.

Купете Вашите нови гуми от нашия НОВ сайт, а ние ще Ви ги доставим до всеки адрес в България или направо ни посетете в нашите центрове в София, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Добрич, Русе и Велико Търново, като предварително си запишете час за смяна. Предвидливите не се налага да чакат!

ПЕЧЕЛИВШ: Михаил Трендафилов

Играта не е активна!