Спечели 4 летни гуми Matador MP47 Hectorra 3 от ПРИМЕКС!

Марката Matador е една от най-старите компании произвеждащи гуми в Европа.

С повече от 90 години опит в производството на гуми, тя стои зад широка гама достъпни и висококачествени гуми. От 2010 г. марката e 100% собственост на Continental Tyre Group и съчетава в производството си дългогодишен опит и инженерната експертиза.

В Примекс се гордеем с факта, че сме ексклузивен партньор за България на марката Matador и предлагаме широката гама от нейните модели гуми.

Бихме искали да Ви представим модела MP47 Hectorra 3.

Matador MP47 Hectorra 3 е ново поколение високоскоростна лятна гума, предназначена специално за сегмента на големи и луксозни леки автомобили. Съчетава в себе си най-съвременни технологии и модерна шарка на протектора, които гарантират отлично управление и безопасно спиране върху мокри и сухи пътни настилки.

А сега Примекс и Matador ти предоставят възможност да спечелиш страхотни награди!

Запознай се с гумите Matador, регистрирай се, отговори на въпроса, зададен от Примекс и Matador и всеки ден, от понеделник до четвъртък, трима от отговорилите правилно ще спечелят страхотна награда - Power bank! В петък един от всички участвали в играта ще спечели голямата награда 4 летни гуми Matador MP47 Hectorra 3

За да си помогнеш с отговора на въпроса, посети www.primex-bg.com/matador.html
 


Печеливши:
Валентин Пържанов
Адриана Малчева
Мария Чалаканова
Андрей Георгиев
Красимир Кънчев 
Стоян Маринов
Илона Лулчева 
Стефан Стайков
Николай Арнаудов
Дарина Минева
Стоян Славовски
Господин Йовчев
Мая Ценова - 4 летни гуми Matador MP47 Hectorra 3

Играта не е активна!