Спечели Purina PRO PLAN® с OPTIDERMA® за 3 месеца!

С настъпването на есента започва и смяната за козината на нашите домашни любимци. Разресването помага за намаляването на космите, които са навсякъде из апартамента и дрехите ни, но не напълно. За да се погрижите за сезонната смяна на козината, имате нужда и от подходящата храна, като сухата храна Purina PRO PLAN® с OPTIDERMA.

Радио ENERGY и Purina® ти дават възможност да спечелиш PURINA® PRO PLAN® с OPTIDERMA® за твоето куче, достатъчна за 3 месеца, независимо от породата и килограмите на твоя любимец! Присъедини се към най-голямата кучешка група във Фейсбук - Аз ❤️ моето куче, отговори на въпроса на Purina® и един от всички участвали ще спечели!

Purina® PRO PLAN® е гама за кучешка и котешка храна на PURINA® създадена, така че последните Purina® проучвания да бъдат приложени за създаването на най-висок клас асортимент от храни достъпен за всички. Добрата храна е отправна точка за добро здраве, затова всяка храна на PURINA® гарантира 100% от необходимите хранителни вещества. За да бъдат приспособени нивата на специфични хранителни вещества и да бъдат  задоволени точните нужди на различните домашни любимци на всеки етап от техния живот, храните на PURINA® PRO PLAN® осигуряват оптимално хранене - тъй като дават възможност на собствениците на домашни любимци здравословни ползи, които ще поддържат дългосрочното им добро

Специално формула Purina PRO PLAN® с OPTIDERMA® осигурява висококачествено хранене, което подпомага проблемната и чувствителна кожа. Формулата включва специфична комбинация от хранителни вещества, които са насочени към подобряване на състоянието на кожата и красивата козина.

PURINA® PRO PLAN® с OPTIDERMA® намалява кожния дискомфорт свързан с чувствителност към храната благодарение на избраните източници на протеин (повече от 90% идващ от сьомга) и включването на съставки насочени към подобряване на кожата като Цинк, незаменими мастни киселини и Витамин A, E,B. Тази суха храна съдържа избрани източници на протеин като сьомга за да намали възможния кожен дискомфорт при чувствителни кучета. Балансираните минерали, Витамин D и  хрупкавата текстура на гранулите спомагат за здравето на зъбите и венците. OPTIDERMA® съдържа специфично подбран и балансиран комплекс от хранителни съставки, които доказано се грижат за здравата кожа на твоето куче. Съставките целенасочено осигуряват здрава козина, докато избраните източници на протеин помагат да се редуцира кожния дискомфорт, който се свързва с чувствителност към храна.

  • Клинично доказано поддържа здрава кожа
  • Избрани източници на протеини за чувствителни кучета
  • Помага за поддържане на здрави стави
  • Съдържа висококачествен протеин от сьомга

 

ПЕЧЕЛИВШ: Ивелина Иванова

Играта не е активна!