Спечели яки награди от RÖFIX!

Това не е обикновен, скучен бетон! Това е много ЯК бетон в торби по 25 кг. Толкова ЯК, че даже е напълно способен да донесе наведнъж много ЯКИ награди! Готова суха смес, удобен е за употреба и с широко приложение за дома и градината.

Включи се в играта на RÖFIX : „Як бетон носи яки награди“ и може да спечелиш практичен комплект за твоята нова бетонова пътека в градината или 20 торби RÖFIX бетон .

RÖFIX е австрийска компания с над 130 години опит в производството на сухи строителни смеси, пастьозни мазилки и шпакловки, бетони, топлоизолационни и подови системи и продукти за реновиране и реставриране.

Марката RÖFIX е на българския пазар вече над 18 години и има 3 завода в страната. Разполага с много широка дистрибуторска мрежа и бърза и координирана логистика, част от която е със собствен автопарк. Специализирана е в даване на продуктови и системни решения за устойчиво строителство и постигане на здраве в дома. Клиентите могат да разчитат на безплатна професионална консултация от страна на търговските представители на RÖFIX.

Вдигни нивото в строителството с RÖFIX!

Радио ENERGY ти дава възможност всеки ден да спечелиш практичен комплект за бетонова пътека за твоята градина, съдържащ - 2 калъпа за бетон, тениска и шапка с дизайн на RÖFIX! В четвъртък един от участниците ще грабне 20 торби с RÖFIX бетон. Вземи своята награда с три лесни стъпки:

Лесно и практично за дома и градината с RÖFIX!

Печеливши:

Яни Киров
Изабел Кърцанова
Цветелин Велков
Атанас Панайотов
Руска Тенева

Играта не е активна!