Спечели комплект луксозна козметика Royal van Son!

Продуктите на Royal van Son са вдъхновени от антични разкрасителни процедури на кралици и други исторически личности от различни култури, чрез които те поддържали кожата си и са пресъздадени в една модерна и достъпна форма, от която всеки да може да се възползва. Всички продукти са с изцяло натурален произход.

Холандската марка Royal van Son е създадена от дама, която имала сериозни проблеми с кожата и тези проблеми я направили много несигурна в себе си. След години изпробване на различни продукти и процедури без резултат, тя решава сама да намери отговора. Започва да пътува по света в търсене на природни алтернативи за справяне и третиране на проблемите с кожата.

Посетила е 78 страни, от които събрала традиционни рецепти и процедури, които успели да ѝ помогнат. След като успяла да се пребори с проблемите на собствената си кожа и да си върне самочувствието, решила да направи тези рецепти достъпни за жени по целия свят с цел да им помогне да се чувстват по-удобно в собствената си кожа на достъпна цена. Започнала компанията, заедно с екип от дерматолози и психолози, създавайки компанията Royal Van Son.

Работата по създаването на продуктите и осъществяването на всички идеи започва преди около година и половина. А сега, от около месец, благодарение на усърдната работа на дерматолози, психолози и целия екип на Royal van Son, фирменият магазин тук и сайтът са на разположение на нашите клиенти.

Ние вярваме, че всяка жена е специална и уникална и следователно има нужда да отдели малко време за себе си през забързания си ден. Продуктите на Royal van Son ще помогнат на всяка дама да подчертае своята уникалност, помагайки ѝ да се почувства по-добре в кожата си.

При нас можете да намерите козметика за лице и тяло, както и продукти, които ще придадат перфектния аромат на деня ви.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш комплект луксозна козметика от Royal van Son! Отговори на въпроса на Royal van Son във фейсбук страницата на Радио ENERGY и в понеделник, сряда и петък ще теглим по един, отговорил правилно, който ще спечели комплект Goddess of Greece, комплект Queen of France или комплект Pharaoh of Egypt. Всеки комплект съдържа: лосион за тяло, олио за тяло, скраб за тяло, сапун за лице. 

ПЕЧЕЛИВШИ:

Марина Христева

Габриела Чакърова

Албена Йорданова

Играта не е активна!