Спечели продукт по избор от Salcura

Salcura Natural Skin Therapy разработва високоефективни и натурални продукти за всеки, който страда от алергични кожни състояния (алергии по кожата). Първоначално разработена от д-р Мартин Шиле, биомедицински учен, серията продукти на Salcura помага на хората в грижата за кожата вече повече от 10 години. Salcura вярва в принципите на хомеостазата – способността на кожата да се самолекува благодарение на осигурените ѝ хранителни вещества. Ето защо Salcura добавя в продуктите си различни природни масла и екстракти, за да гарантира, че кожата Ви получава възможно най-много хранителни вещества, за да се справи сама.  

При създаването на продуктите си Salcura се опитва максимално да избягва всякаква синтетика, която се определя като неподходяща за чувствителната кожа. Освен това продуктите ѝ са дерматологично тествани, което ги прави подходящи за употреба върху силно чувствителна кожа.

Специално внимание Salcura обръща на нуждите на детската кожа, затова разработва цяла серия продукти за бебета и деца до 12-годишна възраст.

Серията Bioskin Junior включва продукти, които помагат за подобряване състоянието при суха и чувствителна кожа при бебета и деца. Продукцията от тази серия е разработена така, че да е подходяща за полагане на естествена грижа за детската кожа, предразположена към екзема, дерматит, при атопична кожа, кожни алергии. Натуралните растителни масла и екстракти, използвани в Bioskin Junior продуктите, са подбирани от екипа на Salcura, съобразно специфичните характеристики на нежната и чувствителна бебешка и детска кожа.

Bioskin Junior е серия от продукти, в които не се съдържат GMO, SLS, парафин, изкуствени аромати и животински продукти. Това е изключително важен факт, когато говорим за грижа за кожата на бебетата и децата.

Изключително благотворно действие имат кремът и колоидният спрей за бебета и деца от серията Bioskin Junior, които помагат в решаването на кожните проблеми, често срещани при най-малките.

Salcura Bioskin Junior предлага продуктова линия за баня за бебета и деца, която дава възможност да се полага специална грижа за сухата и чувствителна, предразположена към екземи, дерматити и други проблеми кожа. Това дава възможност на всеки родител да се чувства сигурен, че децата му получават най-подходящата грижа по време на ритуала за баня.

Разбира се, грижата за кожата е важна и за възрастните, Salcura обръща специално внимание на нуждите на хората с мазна и предразположена към акне кожа, а също и на нуждите на тези със суха до много суха, склонна към кожни алергии, дерматити, лющене, екзема кожа. Чрез сериите си Antiac, Bioskin и Omega Rich, Salcura дава възможност на хората с проблемна кожа да подпомогнат функциите на кожата да подобри състоянието и функциите си. 

Не на последно място Salcura обръща внимание на специфичните нужди на интимната зона на жените, като разработва продуктова серия Topida, предназначена за жени с раздразнена и често проблемна интимна зона. Спреят Topida има качествата да се бори и с гъбичните инфекции в тази така специална зона.

Включи се в играта на Радио ENERGY и Salcura и може да спечелиш продукт по избор от salcurabg.com на стойност до 50 лева. Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на Salcura и още тази вечер може да спечелиш!

Печеливши:

26 май - Илияна Бойчева
27 май - Веселин Атанасов
28 май - Росица Манева
29 май - Илияна Цветанова
30 май - Силвия Василева
31 май - Иво Атанасов
1 юни - Венета Тодорова

Играта не е активна!