Впусни се в пътешествието на Shell и Радио ENERGY и печели награди!

Всеки делничен ден до 7 май от ефира на Радио ENERGY ще ти задаваме въпрос, на който отговор можеш да намериш в приложението Shell, в секция „Оферти“. Регистрирай се с верен отговор тук и играй за награди всеки ден – един от 5 ваучера за гориво на стойност 30 лв. от Shell. А в края на всяка седмица участваш и за една от трите големи награди –  10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. от сметката в Shell) в твоята карта.

Изтегли приложението Shell за Android или iOS, създай своята дигитална ClubSmart карта за секунди и се приготви за предстоящите въпроси.

С дигиталната карта в приложението Shell получаваш и много предимства като например отстъпка от цената на висококачествените горива Shell. Трупаш ClubSmart точки при всяко зареждане или покупка от Shell, а след това можеш да плащаш изцяло или частично сметката си с тях (1 ClubSmart точка = 1 ст.). Възползваш се и от много персонални оферти за ексклузивни подаръци и научаваш пръв за актуалните промоции.

В мобилното приложение Shell следиш баланса на точките и транзакциите си, както и намираш най-близкия до теб търговски комплекс Shell.

Научи повече за всички предимства на програмата за лоялност в сайта на ClubSmart.

А ако скоро планираш пътуване, можеш да се възползваш и от актуалната оферта за зареждане на качествени горива Shell V-Power и Shell FuelSave с отстъпка до -10 ст./л.

И всичко това, събрано в едно приложение. Изтегли го още сега и създай своята ClubSmart карта, за да си готов за играта, а Shell ще те посрещнат с 250 ClubSmart точки за „Добре дошъл!“.

А aко вече си притежател на физическа ClubSmart карта, можеш много лесно да я регистрираш в приложението Shell за още повече удобство.

Играта се провежда всеки делничен ден в периода 05.04 – 07.05.2021г.

Печеливши ваучер за Shell на стойност 30 лева:

Виктор Костов
Мая Тодорова
Денис Топалов
Емил Здравков
Никола Христов

Зорница Стоянова 
Мария Дикова
Михаил Костадинов
Мария-Йоанна Василева
Даниел Кабаков

Иван Стамов
Радослав Събчев
Даниел Георгиев
Николай Пейчев
Ивелин Петков

Драгомир Демиров 
Венцислав Вълев
Владимир Миндов
Искрен Стоянов
Антон Димитров

Серкан Пашев
Петко Тодоров
Яница Цветанова 
Антон Димитров
Мирослав Стоянов

Димитър Петров
Христомир Тошев
Илиян Евтов
Габриела Комитова
Михаела Мицова

Иванна Андонова
Божидар Димитров
Веселин Въчев
Красимир  Чипанов 
Рашко Йовков

Петър Манев
Мария Караджова
Михаил Великов
Свилен Радев
Орлин Вутов

10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. от сметката в Shell) печелят:
Красимир Николов
Калоян Колев
Венета Тодорова

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!