Спечели комарник от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

С лятото идват и малките нежелани гости, които влизат през прозорците и нарушават комфорта ни. Защитете своя дом от нежелани насекоми с комарници от Солис. Ние ви предлагаме голяма цветова гама за идеално съчетание с всеки интериор и екстериор.

Монтирането им е бързо и лесно, без нужда от професионална помощ. Изработени от висококачествени материали, те са дълготрайни и устойчиви на атмосферни влияния. Комарниците са лесни за почистване и поддържане в отлично състояние.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

В Щори Солис можеш да закупиш щори и пердета със собствен дизайн - от твоето въображение директно върху щората! Платовете се печатат в производствената база на Солис, а графичните им дизайнери ще изпълнят всеки твой проект!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливш:
Румяна Русева
Димитър Михайлов
Анита Младенова

Играта не е активна!