Спечели 2 декоративни възглавнички с тематичен десен за Св. Валентин от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

В началото на най-романтичния месец можеш да получиш 2 декоративни възглавнички с тематичен десен (сърчица), произведени от Щори Солис и най-новата им линия за интериорен текстил. Всеки ден трима печелят! Какво да направиш? Отговори на дневния въпрос и може да си сред късметлиите!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Любомира Кирилова
Михаил Колев
Емилия Дундарова
Николина Димитрова
Севджан Сали
Никол Иванова
Яна Маджарова
Гюлсерен Невзет
Мария Ямалиева
Тодор Михайлов
Светослав Врачански
Светлана Люшнарова
Ялдъз Арабаджиева
Илия Люшнаров
Гюрга Кънчева

 

Играта не е активна!