Спечели две декоративни възглавнички или ваучер за 100 лв от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

В Щори Солис можеш да закупиш щори и пердета със собствен дизайн - от твоето въображение директно върху щората! Платовете се печатат в производствената база на Солис, а графичните им дизайнери ще изпълнят всеки твой проект!

Играй и спечели много награди!

За празника на жената можеш да спечелиш 2 бр декоративни възглавнички със снимка на любим човек или домашен любимец + послание! Всички печеливши ще имат възможността и да се възползват от специални отстъпки и безплатен проект при поръчка на щора или перде със същия десен!

Всеки ден трима печелят, а в петък един ще грабне ваучер за 100 лв за покупка на щори или пердета със собствен дизайн.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Антония Антова
Мария Боева
Венета Караиванова
Свилен Александров
Антония Главеева
Елка Божинова
Йоана Кръстанова
Явор Андреев
Диана Благовестова Кирилова
Кети Гошева
Николинка Петрова
Боряна Чипанова
Ивайло Илиев
Мария Кънчева
Дочка Славова
Яна Даскалова

Играта не е активна!