Спечели римски щори за 1 цял прозорец, в размери и десен по избор от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални "Солис" промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

В Щори Солис може да намериш всички видове щори - вътрешни и външни,както и завеси, домашен текстил, тапети (със същия десен на щорите), гаражни врати, дограма и сенници. Спести си обикалянето по магазините и вземи всичко от Щори Солис. А сега - 20% на римски щори при покупка онлайн!

Играй и спечели много награди!

Отново е седмицата на римските щори. Този път късметлията може да си ти! Спечели римски щори за 1 цял прозорец, в размери и десен по избор.

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на Щори Солис и всеки ден може да спечелиш!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.
 

Печеливши:
Венета Николова
Евгени Руев
Мария Михайлова
Георги Георгиев
Виолина Иванова

Играта не е активна!