Спечели римски щори от Солис!

Заповядайте в шоурумa на Щори Солис, където ще намерите всички продукти и прекрасно обслужване! Може да си запишете и час за безплатна виртуална консултация

Задайте всичките си въпроси на консултант на Солис, докато разглеждате най-големия шоурум на Щори Солис от удобно за Вас място!

Участвай в играта на Щори Солис и всеки ден може да спечелиш римски щори готов размер за 1 прозорец.

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

В Щори Солис можеш да закупиш щори и пердета със собствен дизайн - от твоето въображение директно върху щората! Платовете се печатат в производствената база на Солис, а графичните им дизайнери ще изпълнят всеки твой проект!

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Светослав Пехливанов
Анна Шондрова
Мирослава Петрова
Николина Петрова
Ивета Николова

Играта не е активна!