Спечели 2 броя Коледни декоративни възглавнички от Щори Солис

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Направи подарък за дома си от "Щори Солис" с до 50% Коледно намаление в наш магазин или онлайн поръчка на solis.online

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

Коледа наближава и Щори Солис отново ще те зарадват с Коледни декоративни възглавнички! Всеки ден трима печелят 2 броя Коледни декоративни възглавнички от Солис.

В Солис можеш да си купиш още - пердета, шалтета и възглавнички, като имаш възможността и да проектираш сам десените.

Участвай в играта на Солис, като се регистрираш по-долу и отговориш на дневния въпрос. Всеки ден може да спечелиш 2 броя декоративни Коледни възглавнички! Всеки ден някой печели!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.


Печеливши:
Симеон Атанасов
Тюркян Мехмедова
Таня Миткова
Миглена Цачева
Георги Методиев
Детелин Георгиев
Радостина Станчева
Георги Калчев
Зоя Михалева 
Надя Цветкова
Петя Желева
Бойка Чапарова
Камелия Раданова
Цветомир Ботев
Пламен Михов

Играта не е активна!