Спечели щори и пердета по избор за детска стая, без ограничение в десена и броя прозорци от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели!

Септември за едни е още лято, за други пък – подготовка за учебната година. Ако си от вторите, участвай в играта на Солис, като се регистрираш по-долу и отговориш на дневния въпрос.

В края на седмицата ще изтеглим големия победител, който ще спечели щори или пердета за детска стая с десен по избор от най-новата линия на „Солис“ - „Design all in one“. Победителят ще има възможност и сам да измисли и проектира своя десен.

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливш:
Борислав Трендафилов

Играта не е активна!