Спечели 2 броя декоративни възглавнички от Щори Солис

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

Отговори на дневния въпрос на Щори Солис във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и може да спечелиш 2 броя декоративни възглавнички! Всеки ден трима печелят!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

В сезона на алергиите Щори Солис ти предлагат щори с антиалергични и антибактериални текстили и комарници с антиалергична мрежа. Искаш ли да спечелиш 2 броя декоративни възглавнички в цвят по избор? Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY и отговори на въпроса, свързан с антиалергичните продукти, които „Солис“ предлага. Шансът е голям, всеки ден трима печелят!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Милен Димитров
Димитринка Калчева
Цветана Шингарова
Десислава Калафирова
Дороти Нончева
Йордан Георгиев
Милена Дякова
Галя Колева
Дияна Щерева
Кристина Николаева
Здравка Землярска
Иван Петров
Даниела Манолова
Сиси Валентинова
Светлана Грозданова

 

Играта не е активна!