Спечели ваучер за 100 лева от Щори Солис!

Вертикалните щори не са това, което бяха. В Солис ще намериш богата колекция от антиалергични и антибактериални текстили.
Можеш да поръчаш и монтираш сам вертикални щори, но можеш да смениш и само текстила на старите си. С антибактериалните текстили постигаш промяната на помещението с грижа за най-близките ти хора.. Най-бързите щори можеш да откриеш на www.solis.online!

Играй и спечели много награди!

Всеки ден, от понеделник до петък, 3-ма печелят печелят  1 бр вертикална щора в размер и цвят по избор от секция ,,Готови размери".

В края на седмицата един ще грабне голямата награда - ваучер за 100 лева за пазаруване онлайн от Щори Солис!

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на Щори Солис и всеки ден може да спечелиш!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма "Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави ,"Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Даниела Петрова
Златка Александрова
Румен Попов
Анета Горева
Мариян Ранчев
Мими Христова
Кирилка Иванова
Димитър Митев
Павлина Тасева
Диана Митева
Петрана Георгиева
Борислава Григорова
Росица Димитрова
Мая Джендърова
Екатерина Николова
Ива Маринова

Играта не е активна!