Спечели ваучер за пазаруване на римски щори и пердета на стойност 150 лева от Щори Солис

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални "Солис" промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

В седмицата на римските щори един от вас ще спечели ваучер за пазаруване на римски щори и пердета, на стойност 150,00 лева от Щори Солис! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY и отговори на поне един от дневните въпроса на Щори Солис! В края на седмицата един ще грабне тази възможност!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма "Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави ,"Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Здравко Георгиев
 

Играта не е активна!