Спечели 2 декоративни възглавнички от Щори Солис!

Вертикалните щори не са това, което бяха. В Солис ще намериш богата колекция от антиалергични и антибактериални текстили.
Можеш да поръчаш и монтираш сам вертикални щори, но можеш да смениш и само текстила на старите си. С антибактериалните текстили постигаш промяната на помещението с грижа за най-близките ти хора.. Най-бързите щори можеш да откриеш на www.solis.online!

Играй и спечели много награди!

В навечерието на коледните празници, подаръците от Солис не спират. Всеки ден трима печелят по 2 бр декоративни възглавнички, с които да допълнят интериора си от Щори Солис!

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на Щори Солис и всеки ден може да спечелиш!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма "Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави ,"Солис“ предпочитана марка.


Печеливши:
Мирослава Димова
Нели Иванова
Кристиана Тониева
Осман Аков
Божидар Божков
Габриела Даниелова
Иван Вълев
Руслана Иванова
Мартина Илиева-Карлова 

Играта не е активна!