Спечели тематична декоративна възглавничка от Щори Solis

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

В навечерието на най-страшната седмица в годината всеки ден трима ще имат възможността да спечелят по 1 брой декоративна тематична възглавничка за Хелуин. Отговори на дневния въпрос и ако си сред късметлиите, гарантираме, че ще си получиш възглавничката до празника!

Вече знаеш, че в Солис можеш да закупиш щори, пердета и тапети с дизайн по твоя идея! Същият десен може да бъде използван и за декоративни възглавнички, покривки, текстилни салфетки, шалтета и куп други продукти. С Щори Солис е лесно да бъдеш дизайнерът вкъщи!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Виктория Владимирова
Ралица  Петкова
Маринела Вълчева-Николова
Камелия Пеева
Стоян Кирилов
Зорница Иванова-Стефанова
Десислава Панева
Светла Стойчева
Ваня Мутафчийска
Емил Кендеров
Луиза Тотоян
Полина Василева
Виолина Николова
Гергана Белемезова
Антония Арсенова

Играта не е активна!