Спечели страхотни награди от Spalnite-bg.com

Spalnite-bg.com e онлайн магазин за продажба на мебели и матраци и е собственост на ДЕК ЕООД.

На Spalnite-bg.com ще откриете мебели от най-икономичния до високия ценови клас. Spalnite-bg.com предлага спални, детски стаи, матраци, завивки, възглавници, много промоции.

ДЕК ЕООД е на пазара вече повече от 10 години, период, в който се доказахме като надежден и коректен партньор на хиляди домакинства и фирми, които са ползвали нашите услуги. Наши брандове са още Мебелна къща Никора и Интерматрак. Ние залагаме на качество и богат избор от мебели, много промоции, професионално обслужване във всички аспекти и транспорт до всяка точка на България. Освен Spalnite-bg.com наши физически магазини ще намерите в градовете Варна и Белослав, в лицето на Мебелна къща Никора.

Ние искаме да Ви предложим най-добрите условия и цени за пазаруване онлайн, затова и редовно избираме да намалим едни от най-търсените продукти.

Повечето мебелни сетове могат да се закупят и на изплащане.

Спалните БГ – експертът във Вашата спалня!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш страхотни награди от Spalnite-bg.com! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на Spalnite-bg.com и всеки ден може да спечелиш!


Печеливши:
27 юли - Цветомир Петров
28 юли - Десислава Димитрова
29 юли - Лилия Григорова- Петкова
30 юли - Ралица Ленкова

 

Играта не е активна!