Спечели Google Home Hub от Витоша газ!

Витоша газ е лидер в газификация и реален помощник в бързото и ефективно решаване на отоплението за вашия дом. Основната дейност на Витоша газ е изграждането на газови и отоплителни инсталации за бита, но съшо така изграждаме и климатични системи за бизнес сгради.

За последните 2 години Витоша газ са помогнали над 1500 домакинства да почувстват уюта от използването на природен газ за отопление и сериозно да се намалят вредните емисии в София. Витоша Газ използва най-съвременните уреди и техники за изграждане. Това в никакъв случай не означава скъпо, защото използвайки природен газ с тенденцията на непрекъснато намаляване на цената му и високата ефективност на инсталациите в сравнение с който и да е друг тип гориво, всеки бързо възвръща инвестицията, която е направил. А по-добро от отопление на газ няма.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш Google Home Hub от Витоша газ!

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на Витоша газ и в петък, един от всички отговорили правилно на поне един въпрос, ще спечели смарт устройство Google Home Hub от Витоша газ.

Google Home Hub е смарт тонколона, която освен музика предлага и гласово управление чрез Google асистент. Високоговорителят се свързва със смартфона ви чрез Bluetooth и приложението Google Home, налично в App Store и Google Play. Тонколоната притежава LCD екран, който показва важна информация за потребителя, като календар и напомняния за деня, идеи за рецепти или новини. Също така, в зависимост от устройствата, които притежавате и тяхната съвместимост със системата на Google, можете да използвате високоговорителя, за да ги управлявате. Например, Nest, Philips Hue, Sony или TpLink имат устройства, съвместими с Google Home. Тонколоната Google възпроизвежда ясен и мощен звук, осигурявайки на потребителя най-доброто аудио изживяване. Получавате достъп и до Google Photos, за да визуализирате най-хубавите си снимки на екрана. Насладете се на музика и организараност заедно с Google Home Hub!

Google Home Hub е смарт устойство използващи гласови команди, което позволява напълно безплатно да слушате и гледате музика, да задавате въпроси за интересни факти и да получвате отговори, като например да питате каква е температурата навън или да разберете кога ще вали. А ако разполагате с други умни устройства като Смарт лампи или смарт термостат за управление на отопление можете да управлявате с гласови команди всеки елемент от вашия дом с Google Home.

Играта не е активна!