Спечели пакетен подарък: парочистачка, дюза за прозорци и резервен комплект кърпи от VIMAX

На vimax.bg ще откриеш най-голямото разнообразие на климатични системи за дома и офиса. Цялостни решения за отопление, климатизация и производство на битова гореща вода. Vimax разполагам със собствени монтажни екипи на климатична техника и осигурява пълен гаранционен и следгаранционен сервиз. Може да избираш също от електрически бойлери, висок клас почистваща техника, домакински електроуреди, отоплителни стенни конвектори, уреди за здравословен въздух на водещите български и световни производители.

При обзавеждането на дома си заложи на доказали се висококачествени марки с дългогодишна гаранция, без да се налага да правиш компромиси. Комбинирай 3 или повече уреда, предлагани на vimax.bg и ще получиш специална персонална Пакетна оферта от Vimax.

Включи се в играта на Vimax и може да спечелиш страхотен помощник за дома. Дай правилен отговор на поне един от ежедневните въпроси, публикувани във facebook страницата на радио ENERGY и ще участваш в томболата за Пакетен подарък: парочистачка, дюза за прозорци и резервен комплект кърпи - всичко, от което се нуждаеш за перфектното почистване, без използване на химия. Защото знаем, че пакетните оферти от Vimax са най-лесният начин да обзаведеш дома си и да спестиш пари.

Печеливш:
Стоян Колев

Играта не е активна!