COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

СПЕЧЕЛИ ПЪТУВАНЕ ДО КАН ЗА ENERGY MUSIC AWARDS 2019

Радио ENERGY представя:

ENERGY MUSIC AWARDS 2019!

9 ноември, Кан, Франция!

Ти можеш да бъдеш специален гост на най-голямото музикално събитие в Европа! Слушай Радио ENERGY и всеки път, когато чуеш специалния сигнал на ENERGY MUSIC AWARDS, влез тук и се регистрирай!

Очаква те пътуване до френската ривиера в Кан с осигурени самолетен билет, хотел и специална покана за ENERGY MUSIC AWARDS 2019!

Церемонията по раздаването на музикалните награди на Радио ENERGY - NRJ MUSIC AWARDS, е най-грандиозното музикално събитие в Европа! Всяка година в Кан, Франция, пристигат най-големите звезди, за да вземат участие в ENERGY MUSIC AWARDS. До момента live изпълнения на сцената на ENERGY Music Awards са имали: Madonna, Robbie Williams, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Black Eyed Pease, Pussycat Dolls, Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Ed Sheeran и много други.

Ти ще бъдеш специален гост на ENERGY MUSIC AWARDS 2019 благодарение на FLORINA!

Честито на Димитър Стоянов, който беше големият късметлия! Той ще има шанса да пътува до френската ривиера в Кан и да бъде на метри от най-актуалните звезди на музикалната сцена. Очакваме много снимки от пътешествието! 

Играта не е активна!