COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Спечели тандемен скок с парашут и лъвски награди от Цар Лъв!

Това лято... Царят ще се завърне! И в негова чест ти даваме възможност да спечелиш страхотни лъвски награди!

Скачаме в дивото с Цар Лъв! Това лято кината ще бъдат огласени от една от най-емблематичните филмови мелодии, а добре познатата история ще се възроди триумфално за нов живот, за да надхвърли всички очаквания! Режисьор и сценарист на Цар Лъв е създателят на феномена от  2016 г. Книга за джунглата Джон Фавро, а сред звездния актьорски състав, подарил гласовете си на любимите герои, са поп-кралицата Бионсе, Доналд Глоувър, Сет Роугън, Чиуетел Еджиофор, Алфре Уудард и др. И по примера на един от най-колоритните филмови тандеми си казваме „Хакуна матата“ и чакаме 19 юли, когато Цар Лъв завладява кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Изгледай трейлъра на Цар лъв и отговори на въпроса, като се регистрираш.

Очакват те супер яки оригинални награди от филма, а голямата награда е тандемен скок с парашут, осигурен от Skydive Sofia!

Скочи в дивото

С Цар лъв!

От 19 юли само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4 DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Животът е твърде кратък, за да не скочиш с парашут!

Най-вероятно ще искаш да повториш, но поне един скок е задължителен - свободното падане е изживяване за цял живот, което никога няма да забравиш!

Усети адреналина от скок от 4200 м, цели 60 секунди свободно падане със скорост до 240 км/ч. Полетът с отворен парашут до земята е няколко минути, през които можеш да се наслаждаваш на прекрасната гледка от планини, долини и селца, както и да управляваш купола!

Имаш възможност да получиш след скока си монтиран видеоклип с цялостното изживяване, за да го преживяваш отново и да се похвалиш на приятелите.

Skydive Sofia е единствената дропзона (летище, на което се извършват скокове) в Бългaрия, сертифицирана от най-голямата световна парашутна асоциация - USPA (Американската Асоциация по парашутизъм), което гарантира спазването на световни правила за сигурност и безопасност! Тандемните инструктори на Skydive Sofia са професионалисти - от теб се иска единствено да се насладиш на изживяването.

Skydive Sofia работи на летище Sofia West Airport, в близост до Радомир и на летище Приморско през летния сезон - от 26 юли до 4 август включително.

Виж какво можеш да спечелиш:

куфар Цар лъв

метална бутилка Цар лъв

плажна кърпа Цар лъв

шапка Цар лъв

тениска Цар лъв

стикери с героите от Цар лъв

тетрадка Цар лъв

 

ПЕЧЕЛИВШИТЕ СА:

метална бутилка + стикери с героите от филма - Иван Митов, Красимира Тодорова

куфар - Явор Христов

плажна кърпа + стикери с героите от филма - Мартин Иванов

шапка + 1 брой детска тениска + стикери с героите от филма - Роза Велинова

тениска + 1 брой тетрадка + стикери с героите от филма - Зорница Димитрова

Скок с парашут печели Мартин Пунчев 
 

Играта не е активна!