Спечели специална термочаша от Starbucks!

Стартирай деня си с усмивка и прекрасното усещане, което ти дава кафето на Starbucks. Винаги 100% най-висококачествена Арабика. А ако започнеш деня със сутрешната оферта Starbucks Закуска, която включва Лате Grande размер (473 мл) и свежо изпечен кроасан с шоколад, или с кашкавал, или Датски сладкиш само за 6,50 лв., гарантираме, че ще преливаш от енергия и добро насторение!

Вече може да поръчаш любимата си Starbucks напитка с БЕЗПЛАТНА алтернатива на млякото! Избери сега между соева, овесена, бадемова или кокосова основа и се наслади на ароматно съвършенство с новаторски привкус. Твоята персонализирана напитка без лактоза, старателно приготвена точно по твой вкус от нашите баристи, те очаква в Starbucks®!

Не пропускай да опиташ и вълшебния Tribute Blend на Starbucks – с нотки на черна череша и ароматни подправки. Представлява пиршество в чест на разнообразния свят на кафето, получено от четири от нашите любими страни на произход: билкова Суматра, шоколадова Колумбия, пикантна Папуа Нова Гвинея и плодова Етиопия.

Подчертавайки най-изразителното от всяка, тази смес е чиста поезия за кафето. А в Starbucks ще ти го смелят безплатно по желание – за кафе машина, за турско кафе и др.

Tермочашaтa на Starbucks ще стане твой най-добър приятел: на пътешествие, на екскурзия в парка или планината, или просто на работа. Тя е с двойна стена с вакуумна изолация, запазва напитките топли до 5 часа и студени до 15 часа. С основа, която се побира в повечето държачи за чаши, модерна, красива, но в същото време и функционална. Независимо къде я носиш – напитката ти със сигурност ще е по-топла и вкусна. В допълнение – ползвайки тъмблър/ термочаша, допринасяш за опазването на околната среда, като спомагаш да се минимизира използването на чаши за еднократна употреба.

В допълнение – ползвайки тъмблър/термочаша, допринасяш за опазването на околната среда, като спомагаш да се минимизира използването на чаши за еднократна употреба.

Посети www.starbucks.bg или ни последвай в социалните медии – Facebook или Instagram за повече информация

Участвай в играта на Радио ENERGY и Starbucks и може да спечелиш оригинална Starbucks термочаша. Отговори на дневния въпрос на Starbucks в Instagram проила на Радио ENERGY и всеки ден може да се окажеш сред щастливците с подарък!



Печеливши:
Мария Стойкова
Кристиян Илиев
Нери Перчинкова
Сашо Генадиев

Играта не е активна!