Започни деня с ENERGY Request и Tchibo! Спечели автоматична кафемашина!

Всяка сутрин ENERGY Request ти помага да започнеш деня с усмивка и любима песен. Но дори и най-ранобудният водещ има нужда от чаша ароматно кафе. Ако и ти си от хората, за които пиенето на кафе е ритуал, запознай се с Tchibo Barista!

Tchibo Barista е истински кафе специалитет, който отговаря на всички изисквания на бариста експертите. За постигането на отличителните и автентични вкусове, кафето е приготвено чрез традиционен метод на печене на барабан. Нашите кафе експерти изпичат внимателно подбраните 100% Арабика зърна за по-дълъг период от време и при по-ниска температура, така че вкусовете и ароматите да се развият максимално.

Варианти:

  • Barista Caffé Crema, 1 кг кафе на зърна
  • Barista Espresso, 1кг кафе на зърна
  • Barista Caffé Crema, 10x8г капсули
  • Barista Espresso, 10x8г капсули
  • 100% Tchibo Арабика
  • Автентичен вкус  и уникален аромат.
  • Продуктите кафе на зърна са подходящи за приготвяне в автоматична кафе машина, полуавтоматична кафе машина и кафеварка.

Tchibo Barista е в иновативна опаковка!

 

  • Пакетът е снабден със система за затваряне, която запазва аромата и свежестта на кафето за по-дълъг период от време
  • Опаковката позволява по-добро дозиране на кафето
  • Лесна за отваряне

А какво по-хубаво от това, всяка сутрин да имаш прясно приготвено Tchibo еспресо и то за секунди?! 

С Esperto 2 Caffè, Tchibo поставя началото на нова ера през 2023 година. Новата компактна и модерна серия приготвя прясно смляно кафе за две кафе напитки Еспресо или Кафе Крема с едно натискане на бутона, а технологията “Intense+” позволява регулирането на интензивността на кафето. Esperto 2 Caffè получи наградата Kitchen Innovation Award 2023, която отличава функционалността, продуктовите преимущества и дизайна тази автоматична кафемашина.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш 2 стъклени чаши за кафе с двойно дъно + опаковка кафе на зърна Tchibo Barista Caffe Crema. Отговори на въпроса на Tchibo във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и от понеделник до четвъртък, всеки ден някой ще печели.

А в петък? В петък кафето е най-сладко! В петък ще изтеглим и голямата награда - автоматична кафемашина Esperto 2 Caffe + опаковка кафе на зърна Tchibo Barista Espresso

Официални правила

Печеливши:

I седмица:

Тина Станимирова

Владо Николов

Детелина Димитрова

Силвия Ивановска

Голямата седмична награда печели: Вероника Донева. Честито!

II седмица:

Цветан Цветанов 

Снежина Томова

Анелия Ялъмова

Явор Коцев

Голямата седмична награда печели: Ина Христова. Честито!
 

Играта не е активна!