COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

TELUS International Europe. Търсим теб! Спечели спортен сак или раница и страхотна чаша!

TELUS International Europe е най-големият аутсорсинг работодател в България с над 500 служители в Пловдив и още 2500 в София. Компанията стъпва в Пловдив за пръв път през 2009 година, през 2016 открива най-новия си офис,  а тази година отпразнува своето 10-годишно присъствие в града на тепетата.

Служителите на TELUS International Europe говорят на над 40 езика и работят по проекти за едни от най-големите глобални компании в областта на високите и дигиталните технологии, туризма, гейминг индустрията и др. Освен модерен офис с фитнес, масажи и тренировки на място, компанията предлага на своите служители богат пакет от 40 социални придобивки, сред които ваучери за храна, покриване на пътни разходи, семейни пакети, допълнително здравно осигуряване, гъвкаво работно време, глобална езикова академия, редица безплатни курсове и обучения.

Ако и ти владееш отлично немски, френски, холандски, италиански и желаеш да се развиваш в международна компания, кандидатствай на telusbg.com и стани част от лидера на аутсорсинг индустрията в България.

„TELUS International Europe. Търсим теб“

Включи се играта на TELUS International Europe и Радио ENERGY и можеш да спечелиш спортен сак или раница и страхотна чаша за кафе или чай!

Регистрирай се, отговори на въпроса на TELUS International Europe и всеки ден някой ще печели!

ПЕЧЕЛИВШИ:

18.11 - Карина Чочева - спортен сак+чаша

19.11 - Даниела Трифонова - спортен сак+чаша

20.11 - Искрен Стоянов - раница+чаша

21.11 - Христо Тодоров - спортен сак+чаша

Играта не е активна!