Спечели страхотни награди от The Green Bear - билков бранд номер 1 в България!

The Green Bear е новият бранд в сферата на здравословния начин на живот!

Чайовете на The Green Bear са 100% натурални, без допълнителни примеси, одобрени и сертифицирани.

Всички чайове на The Green Bear можеш да намериш на thegreenbear.eu

Ние от The Green Bear гарантираме за качеството и произхода на нашите продукти! Имаме открита политика към клиентите и държим на яснотата в описанието на всичките ни продукти!

Набавяме съставките за всеки един чай от доказали се производители на билки на Балканския полуостров. За нас е важно да предложим 100% качествени продукти на клиентите ни, защото вярваме, че няма нищо по-важно от грижата за здравето!

Нашата цел е да популяризираме културата за прием на чай и да я превърнем в тренд сред населението. Вярваме, че напитката, запазила магичното си действие векове наред, трябва да присъства във всеки дом. От хилядолетия билкари и медици са използвали даровете на природата за здравето на човека. Именно техният опит е довел до развитието на днешната медицина до огромни висоти.

Днес имаме възможността да знаем как и до колко всяка билка може да повлияе на организма.

Ние от The Green Bear те приветстваме в света на здравето!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш страхотни награди от билков бранд номер 1 в България - The Green Bear. Влез във фейсбук страницата на радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на The Green Bear и всеки ден може да спечелиш различен чай от продуктовата гама на марката - чай slim bear, чай beauty bear, чай chill bear, чай slim bear, а в петък - комплект от 8 вида чай + аксесоари на обща стойност 200 лева!

Печеливши:

Антоанета Дончева

Кирил Йорданов

Магдалена Тодорова

Евгени Руев

Нели Йорданова

 

Играта не е активна!