Спечели пълна стипендия за University of Sheffield и ВУЗФ

Международният факултет на University of Sheffield, CITY College предлага широк спектър от бакалавърски и магистърски програми в София, предоставяйки възможност на студентите от България да получат диплома от University of Sheffield, докато следват в собствената си страна. Програмата се предлага съвместно с партньорската ни институция в България, ВУЗФ - Университет по финанси, бизнес и предприемачество, като успешно завършилите получават и втора диплома от ВУЗФ.

University of Sheffield e сред топ 100 най-добрите университети в света, според последната класация на QS World University Ranking, 2014 г. Той е на 8-мо място във Великобритания на 24-то място в Европа и на 69-то място в света.

ВУЗФ, Университет по финанси, бизнес и предприемачество е частен български университет, поддържащ високо качество на преподаване и научна дейност, персонално и отговорно отношение към студентите и мотивиран преподавателски състав. Университетът е единственият български ВУЗ с Британска акредитация от BAC.

Искаш ли да получиш престижно образование и британска диплома в България?

CITY College, международният факултет на University of Sheffield, ВУЗФ Университет по финанси, бизнес и предприемачество и Радио ENERGY имат неустоимо предложение за теб!

Ние ще финансираме 100% от твоето обучение.

Регистрирай се като отговориш на въпроса и можеш да спечелиш 100% стипендия за обучение в София, в University of Sheffield и ВУЗФ! 

И това не е всичко.

Ще подарим и две 50% стипендии.

Общата стойност на стипендиите, които ще подарим е над 30 000 евро.

Победителите ще бъдат определени в края на месец април 2015 и ще бъдат обявени в ефира на Радио ENERGY.

Играта не е активна!