Спечели награди от ВЕТО - уреди за вграждане

Едно от условията за да се чувстваме удобно у дома, докато вършим ежедневните си домашни задължения е спокойствието, а в комбинация с подходящите уреди можем да се наслаждаваме на желания домашен комфорт. И ето, с настъпването на коледните празници започваме да мислим за празничната трапеза и търсим, както традиционни, така и нови коледни рецепти, а какво по-хубаво от това да готвим лесно и удобно с качествени домакински уреди.

Тук на помощ идват професионалните консултации от служителите на Вето-уреди за вграждане. Високото ниво на клиентско обслужване превърна компанията предпочитан партньор за всички, които търсят висококачествена техника с добро съотношение цена-качество.

Във фирмените магазини и сайта veto.bg ще намерите високотехнологични уреди, на световни марки със smart решения и практични дигитални възможности, в удобство на своите клиенти. Гарантирано ще получите изключително полезни съвети и помощ при избора на най-подходящия уред за дома. При покупка можете да се възползвате от удобства, като - разсрочено плащане, безплатен транспорт или да поръчате сега, по текущи цени и промоции и да получите уредите си, когато кухненското обзавеждане е готово.

Вето ООД е официален представител за България на висококачествените немски гранитни мивки SCHOCK и иновативните италиански аспиратори FALMEC. Сега, можете да се възползвате от коледните намаления на избрани продукти от двата бранда, а също и от промоционалните коледни цени на уреди от други световни марки.

  • София     0882 069 082
  • Варна      0876 562 436
  • Бургас     0888 451 068
  • Пловдив  0887 760 806

Участвай в играта на ВЕТО - уреди за вграждане във Фейсбук страницата на Радио ENERGY. Отговори на въпроса и в петък може да спечелиш награда!

Печеливши:
Борислава Григорова
Снежина Томова
Костадин Казаков

Играта не е активна!