Спечели специално селектирани вина от Вила Ямбол!

Щедри, като пищната есен, Радио ENERGY и Вила Ямбол ти дават възможност да получиш прекрасни подаръци!

Всеки ден, до 27 ноември, ще можеш да спечелиш две бутилки вино Вила Ямбол, специално селектирани за теб, защото ВИНОТО е идеалното допълнение към уютната вечеря, особено когато е от Вила Ямбол!

Отговори на въпроса на Вила Ямбол във фейсбук страницата на Радио ENERGY и ако си над 18 години, всеки ден ще имаш шанса да спечелиш!

„Вила Ямбол“ е най-старата изба в Южна България с традиции във винопроизводството от 1924 година. Днес производителят е сред лидерите на пазара, водещ износител на качествени български вина в чужбина и сред най-награждаваните родни винарни на световни конкурси. Всичко започва от специалното внимание и ежедневните усилия по отглеждането на гроздето, защото както казват добрите винари – „хубаво вино се прави от хубаво грозде”. Тайната, ако може да се нарече така, е усърден труд, любов и уважение към региона и принципите за правене на вино, като едно от най-големите предимства е фактът, че производителят управлява близо 10 000 дка лозови масиви, което позволява гъвкавост и контрол на гроздето.

„Вила Ямбол” работи както с познати и обичани сортове, така и с типично български. Компанията залага на Шардоне, Совиньон Блан, Мускат, Сира, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Пти Вердо, Мавруд.

Енолозите от „Вила Ямбол“ твърдят, че вината са вкусни самостоятелно или в съчетание с храна, но задължително в компанията на любими хора!

Печеливши от седмицата 13-17 ноември:

Васил Тодоров

Вера Васева

Красимира Тодорова

Ясен Димитров

Петя Петрова

Печеливши от седмицата 23-27 ноември:

Иван Димитров

Валерия Иванова

Димитър Стойчев

Росица Ангелова

Лъчезар Петков

Играта не е активна!