ПЛОВДИВ ТЕ ОЧАКВА! Спечели награди от VisitPlovdiv

Пловдив е магия. Това е едно от местата, където трябва да се изгубиш поне веднъж, ако искаш истински да се намериш. Освен че кипи от живот, събития и уникални изживявания, Пловдив някак си ни кара да се чувстваме у дома си. Защото онова, което умее най-добре, е да посреща гости.

Древният и вечен град ухае на история, на китни ресторантчета с блюда, които не сме опитвали никъде другаде и на сънища в пухени завивки. Всеки път Пловдив ни посреща с ново лице. И то всеки път е топло усмихнато. Знаем, че тук и нощувката, и храната, и гледките ще си струват.

Ела и преживей Пловдив!

Пловдив те очаква!

 

В Пловдив - най-добрата европейска дестинация за 2022 година,  много обичат да раздават награди.

Играй с VisitPlovdiv и спечели:

  • Два билета за концерта на легендарния ВИЕНСКИ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР на Античен театър, Пловдив от 20:00 ч. на 10.09.2022 г.
  • Два билета за театралната постановка ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ - Летен театър, Пловдив от 20:00 ч. на 10.09.2022 г.
  • Рекламна тениска и халба за бира с логото на най-новата бира на Пловдив „Трите хълма“

Отговори на въпроса на VisitPlovdiv в Инстаграм профила на Радио ENERGY, последвай VisitPlovdiv и в понеделник, сряда и петък може да спечелиш!


Печеливши:
Изабела Йорданова печели два билета за концерта на легендарния ВИЕНСКИ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР на Античен театър, Пловдив от 20:00 ч. на 10.09.2022 г.
Петя Желева печели два билета за театралната постановка ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ - Летен театър, Пловдив от 20:00 ч. на 10.09.2022 г.
Михаил Йорданов печели рекламна тениска и халба за бира с логото на най-новата бира на Пловдив „Трите хълма“

Играта не е активна!