Спечели раница за лапто, LED работна лампа, power bank и още страхотни награди от WAGO!

Групата WAGO е международен доставчик на стандарти за електрическо свързване и автоматизация и интерфейсна електроника. Семейната компания е световен лидер в технологията за пружинно свързване. WAGO продължава да расте от създаването си през 1951 г., като в световен мащаб за компанията работят над 8 500 души, а над 4 000 от тях в Германия в централата в Минден и в Сондерсхаузен. Продуктите на WAGO намират приложение в енергетиката, сградната автоматизация, машините и оборудването, както и в индустриалните и транспортните приложения. 

Продуктите на WAGO са навсякъде, където електрическите проводници трябва да бъдат свързани помежду си или където трябва да се контролират сложни системи за автоматизация. Качествата на продуктите са безспорни и доказано допринасят за безопасността и надеждната работа на машини и цели инсталации.

Безопасна електрическа инсталация

През последните години използването на електричеството се увеличава постоянно, вследствие на увеличеното количество на електрически уреди.

Осигуряването на високо ниво на безопасност на електрическата инсталация, може да спаси човешки животи, но също и да усъвършенства начина на живот и да увеличи стойността на имотите.

Инсталационни клеми WAGO 221

Само оригиналните WAGO клеми, гарантират безопасността на връзката във вашата елeктрическа инсталация. Всеки продукт от серия 221 е с гравирано ВАГО лого (черно) и маркировка с техническите данни и сертификати.

Независимо дали в разклонителната кутия или електрическо табло, редовите клеми и конекторите на WAGO са правилният избор за всяка инсталация. А технологията Push-in за свързване на твърди проводници спестява много време и средства.

Кои са основните предимства:

  • Лесно терминиране на проводници до 6 mm2 (10 AWG)
  • Свързване на твърди едножични и фини многожични проводници.
  • Спестяване на време за инсталатори и производители на устройства.
  • Бързо инсталиране на устройства с по-висока консумация на електроенергия.
  • Безопасна инсталация на дълги кабели с по-големи сечения на проводниците.
  • Лесно свързване - вдигнете лоста, вмъкнете проводника, затворете лоста.

Вижте повече на: www.wago.com/bg

Facebook: https://www.facebook.com/WAGOBulgaria

Как можеш да спечелиш?

Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса, зададен от WAGO и всеки ден може да спечелиш чудесна награда:

Понеделник - раница за лаптоп и стъргалка за лед

Вторник - LED работна лампа

Сряда - раница за лаптоп и стъргалка за лед

Четвъртък - power bank

Петък - универсален кабелен ВАГО стрипер

 

Печеливши:
Габриела Чакърова
Христина Петрова
Владислав Николов
Мартин Иванов
Цоню Кръстанов

Играта не е активна!