COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Спечели All Inclusive уикенд за двама през май в WAVE Resort

Ваканционен комплекс WAVE Resort отваря врати за предстоящия летен сезон на 3 април 2020.

Разположен е на морския бряг, между Ахелой и Поморие, върху територия от близо 50 декара. WAVE Resort е създаден по примера на най-добрите УЛТРА ОЛ ИНКЛУЗИВ петзвездни хотели в Анталия: на разположение на гостите са 426 луксозно обзаведени стаи с морска гледка, 1 основен, 3 тематични а ла карт ресторанта, предлагащи българска, азиатска и италианска кухня, 4 бара, фуд корнър, амфитеатър, детски клуб, аквапарк, басейни за деца, зона за релакс, частен плаж и 7 открити басейна, МЕДИКАЛ СПА, УЕЛНЕС И СПА и БЮТИ СПА център, както и просторен конферентен център с капацитет 450 седящи места.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш All Inclusive уикенд за двама през май в WAVE Resort. Отговори на дневния въпрос на WAVE Resort във Facebook страницата на Радио ENERGY и на 13 март един от всички участвали ще спечели!

Печеливш:
Светла Бахчеванска
 

Играта не е активна!