Спечели специален пакет продукти WAYA® на стойност до 30 лева!

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СПОКОЙНИЯ КОРЕМ!

Всички сме съгласни, че няма как да се чувстваме добре, ако имаме проблеми с храносмилането, или диария, чувстваме се подути или имаме коремни болки и спазми. В случай, че сме изправени пред тези проблеми, как можем да помогнем на себе си и нашите близки?  

Нашият храносмилателен тракт е сложна система, в която освен собствените си клетки можем да намерим и нашите специални малки помощници - микроорганизми, най-вече различни бактерии, които се наричат чревна микрофлора. Те ни помагат за храносмилането, поддържат здравето на червата и са от решаващо значение за нормалната функция на имунната ни система. Когато нашата микрофлора е балансирана, ние се чувстваме добре и здрави. Но понякога, поради стрес, нездравословно хранене, пътувания, инфекции, прием на антибиотици, чревният баланса бива нарушен. Чувстваме се зле, уморени, със запек, диария, спазми и болки в корема.

Но има решение, което може да ни помогне да възстановим баланса на нашата микрофлора! Това може да се постигне, като използваме пробиотици, полезни микроорганизми, които имат положителен ефект върху здравето ни и могат да върнат баланса в червата.

Важно е да изберем добре проучени пробиотици, чиято ефективност е доказана в международни клинични проучвания и препоръчвани от здравни специалисти. Пробиотика WAYA® е точно такъв, съдържат най-изследвания пробиотик Lactobacillus rhamnosus GG, чиято ефективноста е доказана в множество клинични проучвания.

Препоръчва се при:

  • Диария
  • При прием на антибиотици
  • За подсилване на имунитета
  • Колики и спазми
  • Възстановяване и подобряване на нарушена микрофлора
  • Болки в корема

WAYA® портфолио съдържа 3 продукта:

WAYA® Forte 15 капсули, за възрастни и деца на възраст над 2 години. 

WAYA® капки, 10 ml, за новородени, бебета и деца до 6-годишна възраст.

WAYA® D3 капки, 10 ml, специална комбинация от най-изследвания пробиотичен щам и витамин D3. Продуктът е предназначен за:

  • възрастни и деца за редовно добавяне на витамин D3 за нормална функция на имунната система - 7 капки съдържат 400 международни единици (IU) витамин D3, което е препоръчителния дневен прием на витамин D при деца и възрастни.
  • новородени и бебета, които се нуждаят от добавка на витамин D3 през първата година от живота си, за нормален растеж, развитие на костите и за нормална функция на имунната система;

За да се осигури още по-добра ефективност, и трите продукта на WAYA® имат уникалното предимство, наречено процес на микрокапсулиране. Този процес предпазва пробиотичните бактерии от стомашната киселина и ензими, което осигурява правилната доза пробиотични бактерии на мястото им на действие - в червата. Процесът на микрокапсулиране позволява концентрацията на пробиотик в червата ни да е 5 пъти по-висока в сравнение с концентрацията на други пробиотици без процес на микрокапсулиране. 

WAYA® - ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СПОКОЙНИЯ КОРЕМ!

WAYA® продуктите са подходящи и за продължителна употреба.

WAYA® продуктите не съдържат алергени, глутен и лактоза. Те са подходящи за пациенти с алергии, за вегетарианци и вегани.

За повече информация посетете www.waya.bg.

Всички продукти WAYA® са налични в аптеките.

Включи се в играта на Radio ENERGY и WAYA®, и може да спечелиш специален пакет продукти WAYA® (капсули WAYA® Forte и капки WAYA® с витамин D3) на стойност до 30 лева!  Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на WAYA и още тази вечер може да спечелиш!


Печеливши:
Михаил Димитров
Ралица Цветанова
Лора Манова-Жекова
Десислава Владимирова

Играта не е активна!