Кажи не на киселините! Спечели награди от WAYA RefluStop!

КАЖИ НЕ НА КИСЕЛИНИТЕ!

ТРОЙНА ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО  ОБЛЕКЧАВАНЕ НА КИСЕЛИНИTE!

Класическият и най-чест симптом на гастроезофагеалната рефлуксна болест са киселините. Киселините в стомаха водят до осезаемо усещане за парене в гърдите, което може да стигне  до гърлото и/или устата, в резултат на киселинен рефлукс в хранопровода, поява на дрезгавина в гласа, усещане  плъност или буца в задната част на гърлото. Освен това, киселинният рефлукс може да предизвика бронхоспазъм,  който води до кашлица, трудно дишане и хрипове. Някои пациенти с рефлуксна болест могат също да получат хронично гадене и повръщане.

Ако не са налице тревожни симптоми, първоначалното лечение на рефлуксна болест трябва да бъде насочено към промяна в начина на живот, което включва ограничаване на храни, които предизвикват киселините, по-редовно и по-бавно хранене, повече пъти на ден в по-малки порции, ограничаване на прием на алкохол и тютюнопушене. Лечението на рефлуксна болест е с основна цел намаляване на симптомите и подобряване на качеството на живот. Медикаментозната терапия при рефлуксна болест е насочена към намаляване на симптомите и минимизиране на увреждането на лигавицата от киселинния рефлукс .

БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ОБЛЕКЧАВАНЕ НА КИСЕЛИНИТЕ!

WAYA® RefluStop ликвид саше е ново, иновативно медицинско изделие за рефлукс, което съдържа алгинат и полимери за заздравяване на лигавицата (хиалуронова киселина и Mythocondro® (неживотински хондроитин сулфат (CS)) и с действието на 3-те активни съставки, бързо, за по-малко от 3 минути, намалява симптомите като: киселини в стомаха, киселиннен рефлукс, езофагит, предизвикан от рефлукс.

WAYA® RefluStop предотвратява връщането на киселини и храна в хранопровода, повишава стомашното pH и предпазва лигавицата от ерозивни действия, свързани с възможни епизоди на рефлукс.

WAYA® RefluStop е подходящ за приложение при възрастни и деца над 12 години: 1 ликвид саше да се приема през устата при нужда, след основно хранене или преди лягане, или според съвета на лекаря. Разклатете преди прием и консумирайте съдържанието на сашето веднага след отваряне.

Можете да закупите Waya RеfluStop сашета само в аптеките, без лекарско предписание.

Участвай в играта на Радио ENERGY и WayaRefluStop и може да спечелиш ваучер на стойност 60 лева за веригата ресторанти »Happy« или Продукти от серията Waya на стойност 30 лева. Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, дай отговор на въпроса на Waya RefluStop за деня и вечерта може да спечелиш!


Печеливши:
Евелина Николова-Ганчева - ваучер на стойност 60 лева за веригата ресторанти “Happy”
Антоанета Попова - Waya продукти на стойност 30 лв.
Емил Велев - Waya продукти на стойност 30 лв.
Румен Попов - ваучер на стойност 60 лева за веригата ресторанти “Happy”
Мария Христова - Waya продукти на стойност 30 лв.
Илиян Томов - Waya продукти на стойност 30 лв.
Боян Стоянов - ваучер на стойност 60 лева за веригата ресторанти “Happy”
Никола Василев - Waya продукти на стойност 30 лв.
Мария Таслева - Waya продукти на стойност 30 лв.
Теди Георгиева - ваучер на стойност 60 лева за веригата ресторанти “Happy”
Зорница Цанкова - Waya продукти на стойност 30 лв.
Василена Анчева - Waya продукти на стойност 30 лв.
Ани Василева - ваучер на стойност 60 лева за веригата ресторанти “Happy”
Елена Колева - Waya продукти на стойност 30 лв.
Виктор Иванов - Waya продукти на стойност 30 лв.

 

 

Играта не е активна!