Радио ENERGY прави най-голямата дискотека на Балканите за 19-тия си рожден ден!

Радио ENERGY прави най-голямата дискотека на Балканите за 19-тия си рожден ден!
18 Октомври 2024

Радио ENERGY ще отпразнува шумно 19 години в ефир на 19 октомври в 19:00 часа! Радио ENERGY ще направи зала Арена София най-голямата дискотека на Балканите с warm up ефир, част от уникалното шоу на световната звезда DJ BoBo.

Незабравим ENERGY купон с любимите хитове от 90-те до днес, ще донесе луди емоции и настроение на всички присъстващи. Изненадите, подготвени от водещите на Радио ENERGY за феновете на радио #1 в България, ще направят празника легендарен. В програмата ще има и сладка изненада – уникална ENERGY торта!

Предстои вечер, изпълнена с танци, музика и добро настроение, заедно с warm up от Радио ENERGY и шоу на световно ниво с любимия DJ BoBo! 19 години музиката на феноменалния DJ BoBo е неразделна част от ефира на Радио ENERGY. Тази година DJ BoBo идва в България по покана на Fest Team и ще изпее най-големите си хитове за рождения ден на Радио ENERGY.

Радио ENERGY е част от първата и най-голяма радиогрупа в България – RADIOPLAY MEDIA.

RADIOPLAY MEDIA звучи с музиката и гласовете на Радио ENERGY, БГ Радио, Радио 1, Радио 1 Рок, Радио Вероника, Радио Nova, Радио NOVA NEWS, Авторадио и CITY Radio & TV.

Всичко това и още специализирани музикални канали, са събрани в мобилното приложение radioplay.

Прочетете още