TLC и Shaggy тръгват на общо турне

TLC и Shaggy тръгват на общо турне
Снимка: Adam Jakubiak
17 Март 2023

Дамската r’n’b, хип-хоп и фънк група TLC и ямайско-американският реге певец Shaggy се подготвят за предстоящото си съвместно турне „Hot Summer Nights 2023 Tour“ в Северна Америка, съобщи сп. „Rolling Stone“. Гост-изпълнители на турнето ще бъдат групата En Vogue и рапърът Шон Кингстън.

Турнето ще започне на 1 юни в американския щат Алабама и ще продължи месец и половина. Финалният концерт ще се проведе в рамките на музикалния фестивал „Каубойс“ в Калгари, Канада, на 14 юли.

На концертите звездите ще изпълнят някои от най-големите си хитове. За TLC това са „Waterfalls“, „No Scrubs“, „Unpretty“ и „Creep“. Шаги пък ще изпълни „It Wasn’t Me“, „Boombastic“ и „Angel“.

Кингстън е известен със своите „Beautiful Girls“ и „Take You There“, които феновете също ще могат да чуят на живо, а групата En Vogue ще изпее парчетата „My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It)“ и „Free Your Mind“.

Това няма да е първото турне на TLC с гост-музиканти – рапърите Нели и Фло Райда се присъединиха към концертите на групата през 2019 г.

Началото на турнето ще съвпадне и с излизането на новия документален филм „Ти Ел Си завинаги“. Премиерата му ще се състои на 3 юни. Продажбата на билетите за турнето ще започне на 17 март.

Прочетете още