Фотограф прави невероятни снимки на деца под вода

fotograf-pravi-neveroqtni-snimki-na-deca-pod-voda
Снимка: Donnie Ray Jones
9 Април 2015

В последните години определенията за фотограф и фотография се размиха тотално. Сега всеки, който има финансите да си позволи по-скъп апарат, по-хубав обектив и евентуално статив, се тупа в гърдите, че може да щрака. И най-смешното е, че този човек започва да взима пари за това. Много родители се хващат за тънките цени за пакет от снимки, предлагани по сайтовете тук и там. И в крайна сметка получават продукт, на който единственото нещо, направено с любов, е собственото им хлапе. Снимките не струват, идеите не струват, изпълнението не струва. Така вместо да имате качествена фотосесия, започвате да се чувствате излъгани. А не трябва! Все пак никой не ви е дръпнал парите насила ;)) 

Има и фотографи, които наистина имат око за моментите и ги улавят безпогрешно. Seth Casteel се подвизава в Ню Йорк и Лос Анджелис. Може ми го познавате от добре известните му подводни снимки на гмуркащи се след топката кучета.





Е, Seth е сменил главните действащи лица във фотосесиите си, с бебета. Резултатите са очарователни! Ето това е идейно изпълнение, което бихме закачили по стените у дома ;))
































Повече за снимките му, можете да откриете на littlefriendsphotos.com

Прочетете още